Bezoek de Boerderij

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze boerderij, boek dan een rondleiding en beleef onze wereld van dichtbij. Vele bedrijven, verenigingen en vriendengroepen gingen je al voor.

Genieten

Tijdens de rondleiding ‘Genieten’ breng je samen met boer Mark of boerin Ineke een bezoek aan onze stallen. We beginnen bij de allerkleinste van ons bedrijf, de kalfjes. Het stro pronkt om hun kleine lijfjes, terwijl ze slapen in hun eigen verblijf. Zodra ze wat groter worden, komen ze in een meidengroep waar ze heerlijk met elkaar kunnen dollen totdat ze puber zijn.

Enkele weken voordat een koe haar kalf krijgt, verblijft ze bij ons in een groot strohok. Het zou zomaar kunnen dat je bij het bezoek aan deze strohokken getuige bent van de geboorte van een kalfje. Ook brengen we een bezoek aan onze melkrobots die ervoor zorgen dat onze koeien gemolken kunnen worden wanneer ze willen. Uiteraard mag je tijdens de rondleiding ook een blik werpen in de megakeuken waar wij het voer van onze koeien bereiden.

Prijs per persoon: € 7,50 excl. btw
Minimaal aantal: 10 personen

Extra Genieten – met een kopje koffie

Wil je méér dan alleen het bezoek aan onze stallen, boek dan de rondleiding ‘Extra Genieten’. We beginnen het bezoek in onze bovenbouw met een kopje koffie of thee en natuurlijk een echte Brem-koek. Terwijl je van de warme drank geniet, neemt boer Mark je mee in de wereld van ons bedrijf. Hij vertelt over het ontstaan, onze visie, de toekomst en daagt je uit om mee te discussiëren over diverse maatschappelijke onderwerpen die spelen in de melkveehouderij. Hebben jullie een duidelijk beeld gevormd, dan mag je alles met eigen ogen zien tijdens het bezoek aan de stallen.

Prijs per persoon: € 10,00  excl. btw
Minimaal aantal: 10 personen

Rondleiding boeken

Ben je helemaal klaar voor een bezoek aan ons bedrijf? Stuur dan een mail naar: Info@Zuivelvannu.nl