Yoghurt Held gezocht

Zuivel van Nu groeit als een gek en wij zijn op zoek naar een flexibele collega die met ons mee wilt groeien! Inzet en passie staan bij ons voorop en is belangrijker dan een papiertje. We zijn ervan overtuigd dat je alles kunt leren, maar het is wel belangrijk dat je verantwoordelijkheid kan dragen, graag met je handen werkt en het heerlijk vind om lekker door te werken.

Bij de Zuivel van Nu doen we alles zelf, we creëren onze eigen markt en bouwen hard aan een actieve community van zuivel liefhebbers. We zouden het super vinden om jou input hierin mee te nemen bij vb. onze zuivelspecials.

De werkzaamheden die je gaat uitvoeren is het produceren van verse zuivelproducten in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan het zelfstandig produceren van de zuivelproducten tot het portioneren van de zuivel en de schoonmaakwerkzaamheden die daarbij horen.

Voel jij je nou ontzettend aangesproken en wil jij je graag toevoegen aan ons enthousiaste team? Stop dan met alles waar je mee bezig bent en mail mij je CV met een spetterende motivatie! Dit mag voor 20 juli naar info@zuivelvannu.nl! Daarna ontvang je bericht van ons😊

We kijken er naar uit om je in ons team te verwelkomen!

Geef een reactie